Italiaanse burratadip
10 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud op een bord.
- Hak de blaadjes van het takje basilicum fijn. Rasp of pers de knoflook. Meng de fijngehakte basilicum met de knoflook door de olijfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Leg de burrata op een schaaltje en scheur open. Verdeel er het basilicummengsel over.
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
- Burrata is mozzarella met een vulling van stukjes mozzarella en room. Opengescheurd is de burrata een perfecte basis voor een snelle en bijzondere dip.
- Tip: Vervang de burrata gerust door stracciatella: dit is de romige vulling van burrata die ook apart verkrijgbaar is.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 200 kcal
- 20 g vet waarvan 7 g verzadigd
- 1 g koolhydraten
- 4 g eiwit
- 0 g vezels
- 0,5 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen