U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Italiaanse burratadip

10 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ’n Dip (600 g)
  • 2 tl pijnboompitten
  • 1 takje basilicum
  • 1 teen knoflook
  • 3 el olijfolie extra vierge
  • 1 bol burrata (150 g)

Bereiding:

  • Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud op een bord.
  • Hak de blaadjes van het takje basilicum fijn. Rasp of pers de knoflook. Meng de fijngehakte basilicum met de knoflook door de olijfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • Leg de burrata op een schaaltje en scheur open. Verdeel er het basilicummengsel over.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • Burrata is mozzarella met een vulling van stukjes mozzarella en room. Opengescheurd is de burrata een perfecte basis voor een snelle en bijzondere dip.
  • Tip: Vervang de burrata gerust door stracciatella: dit is de romige vulling van burrata die ook apart verkrijgbaar is.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 200 kcal
  • 20 g vet waarvan 7 g verzadigd
  • 1 g koolhydraten
  • 4 g eiwit
  • 0 g vezels
  • 0,5 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen